dilluns, 27 d’abril del 2009

L'aventura ha començat

Doncs ja som a Anglaterra!!!!! Qui ho havia de dir, després de dir-ho tantes vegades ja semblava quasi impossible que acabessim marxant, però al final ens hem atrevit i aqui estem.

Ja portem una setmaneta a Bournemouth, i de moment el temps ens ha respectat molt, teniem certa por a fred i pluja i de moment és tot el contrari. Us pengem algunes fotos de Bournemouth i de la nostra primera sortida, va ser ahir a Oxford, ciutat universitària per excelència. Vam visitar el menjador a on en Harry Potter menjava cada dia en les seves trepidants aventures,jeje

Vinga anirem escribint



















9 comentaris:

  1. Ei canalla! Ja veig que us aneu situant, molt bé! Perdó per no haver dit res abans, porto uns dies molt enfeinat amb el final de curs...Per cert, ja heu fet un vol en globus? Apa , ens veiem aviat i ja anireu actualitzant el bloc pingus catalanus!

    Albert

    ResponElimina
  2. És un nom molt sugerent aquest per un blog! jeje Quina patxoca que feu, crec que per donar més al·licient al blog, l'hauria de transcriuré en anglès, així veurem si realment us serveix per alguna cosa l'aventura! jeje

    ResponElimina
  3. Molt bè noiets, ja hem vist les fotos i estan molt xules. Reserveu taula que venim tota la oficina a sopar, les amiguetes no li agraden al hacker pero a en Pere si, aixi que a buscar-ne més. A disfrutar!!!! Agur

    ResponElimina
  4. Així m'agrada, ara podrem anar sabent com us van les coses. Ja m'anaven informant, però això de poder veure fotos, canvia. Crec que l'entrada us està anant mb, ara només destijar-vos molta sort en tot el que us vingui i aprofiteu molt l'experiència, que pot ser enriquidora i en podeu aprendre molt.
    A cuidar-se.

    Anna

    ResponElimina
  5. Apa que bé, un blog! Així us podrem anar seguint el què feu, hi veure-ho en fotos. Si us trobeu en Harry per bounemouth saludeu-lo de part meva!!
    Apa molts petons i a disfrutar de la aventura!!!

    ResponElimina
  6. no s'hi val!!!! la Maria i jo estem molt indignades perquè heu estat al Gran Comedor de Hogwarts!!!!!!!!!!!!!!!!1 snif, snif, snif!!!!! un dia ens hi heu de portar!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  7. Hola,

    M'alegra saber que ja teniu pis. És cèntric?
    Espero que pengeu fotos.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  8. Hola!
    viisca, visca ja sou al país més monàrquic del món!
    Vinga molts ànims i que això segueixi tan bé com fins ara!

    Anna

    ResponElimina
  9. Ei... com va per UK? jejeje, sempre m'ha fet molta gràcia. Bé, espero que estigueu d'allò més feliços i que gaudiu al màxim. A per cert... Ester, MOLTES FELICITATS! Petons des de la Vall Baixa del Llobregat!

    Litus!

    ResponElimina